ادم ربایی و ضرب و جرح و قصد تجاوز چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۳۷ #71322769

باسلام.ازاقایی که منو مورد ضرب شتم به قصد تجاوز قرار داد شکایت کردم.پزشک قانونی هم کبودی و جراحت رو تو چدن ناحیه بدنم تایید کرد خواستم بدونم مجازات این ادم چیه و دیه این کبودیا چقدر و اگرنخوام بهش رضایت بدم چی میشه؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
مطابق قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵، هر کسیکه عمدا به دیگری ضرب و جرح وارد آورد که موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به مرض دایمی یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل مجنی‌علیه ( مضروب ) شود، در مواردی که امکان قصاص وجود نداشته باشد، چنانچه اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران شود، به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه ( مصدوم ) مرتکب به پرداخت دیه نیز محکوم می‌شود .
میزان دیه را پزشک قانونی مشخص میکند.
مجازات تجاوز و ... بستگی به شرایط و بستگی به شخص بزه دیده مجازات خاص خود را دارد .

سلام
میزان دیه توسط پزشک قانونی تعیین می گردد.

سلام مجازات ایشان حبس خواهد بود در صورت اثبات مراتب
میزان دیه نیز بستگی به نامه پزشکی قانونی و احراز جراحات و میزان آنها دارد

باسلام میزان دیه توسط پزشک قانونی تعیین و در واحد اجرای احکام محاسبه می شود

میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه می گردد

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود

با سلام،میزان دیه بر حسب درصد جراحات و صدمات وارده به طور دقیق توسط پزشکی قانونی تعیین میشود.