آیا حقی برای زمین باید بهش بدم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۵ #71232760

سلام وقت بخیر . یه زمین کشاورزی بدون داشتن آب سال ها قبل پدرم اجاره داده به یه نفر بعد که سند به نام من زد پدرم من با همان فرد اجاره نامه دستی نوشتم برا یکسال که چون بلند نمیشد بعد یکسال قانونی بلندش کنم اما باز بلند نشد از زمین کشاورزی و سال ۹۸ ابلاغیه براش فرستادم که اگه زمین رو تخلیه نکنی شکایت میکنم که باز هم بلند نشده من تهران ساکنم و زمین نایین اصفهان هست و نمیدونم چگونه باید شکایت کنم ازش و آیا حقی برای زمین باید بهش بدم یا نه سهمیه آب خودش از جای دیگه داشته و رو زمین من کشاورزی میکرده . و جو یا گندم و یا پنبه میکاشته و الان چندین سال هست که اجاره زمین رو هم نداده و زمین رو تصرف کرده . لطفا راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا ارسال اظهارنامه و در صورت عدم تاثیر اقامه دعوا شود.

چون قرارداد اجاره نوشتید فقط مستاجر است که مدت اجاره منقضی شده و حق دیکری نداردبه ضمیمه قرارداد اجاره و اظهارنامه دعوای خلع ید مطرح کنید و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.

دادخواست رفع تصرف و مطالبه اجرت المثل مطرح نمائید ...

دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و شکایت کیفری تصرف عدوانی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

ابتوا اظهار نامه و در صورت عدم موفقیت دادخواست دهید

با سلام شما می‌توانید تحت عنوان تصرف عدوانی طرح شکایت نمایید و خواهان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف شوید

باسلام
به استناد اظهارنامه ارسالی دادخواست رفع تصرف عدوانی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را علیه ایشان مطرح نمائید