پرداخت نکردن اضافه کار از سوی کارفرما چطور پیگیری شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۳ #70942898

سلام خسته نباشید
من در شرکتی کار میکنم که سیستم ورود و خروج اتوماتیک دارد، با این حال کارفرما گفته باید اضافه کار رو خودتون داخل نرم‌افزار ثبت کنید، حال اگر کسی به اینترنت دسترسی نداشته باشه تکلیف تکلیف چیه،اضافه کار من در این ماه ۱۰۰ ساعت بود که صفر کردن گفتن چیزی بهتون تعلق نمیگیره، آیا این درسته؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وادب به اداره ی کار محل مراجعه و طرح شکایت نمایید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، پیشنهاد میشه از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید ، در مورد ادعای خودتون از شهادت شهود و مدارک دیگه استفاده کنید و بخواین بازرسین اداره کار تحقیق محلی انجام بدهند

با سلام. برای مطالبه اضافه کار میتوانید از طریق اداره کار اقدام نمایید.

می توانید درخواست رسیدگی موضوع را از طریق اداره کار بخواهید

با سلام
اولا ثبت اضافه کاری بر عهده خود کارفرما یا مدیر داخلی که مسوول انجام این امورات میباشد هست
دوما شما میتوانید با استناد به شهادت شهود یا هر ادله ای که اثبات فعالیت شما در اضافه کاریها بوده از طریق اداره کار اقامه دعوی به طرفیت کارفرما نمایید

با سلام
شما می توانید برای مطالبه ی حقتون به اداره ی کار مراجعه کنید

با سلام می توانید در اداره کار طرح دعوی نمایید و با اثبات اضافه کاری به حقتان برسید