توهین نموده اند، از من شکایت کرده اند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۰ #70917796

سلام خسته نباشین
قضیه درگیری مال مسیله حقوقی بین پدر بنده و یه اقای دیگه بود که بعد چند سال دادگاه هفته پیش حکم جلب پدر بنده رو گرفت و طلب کار دنبال پدر من بود من رفتم دادگاه و با حضور خود طلبکار (همراه زن و دخترش} اومده بودن دادگاه پول واریز کردم پرونده بسته شد در دادگاه زن و دخترش به بنده توهین و فحاشی کردن فحش های رکیک دادن و من بی توجه ای کردم موقع خروج دادگاه روی خیابون دختر و زنش باز توهین کردن دخترش رو به روی من بود و ناقافل زد کلاه رو سر منو انداخت منم به قصد زدن رو دستش دستم خورد به صورت ش صورت ش قرمز شد الان رفتن از من شگایت کردن گفتم ببنم جرم دیه به من تعلق میگیره ؟ممنون میشم کمک کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا بهتر است شما نیز اقدام به طرح شایت متقابل نمایید
متعاقبا پس از اخذ نظریه پزشکی قانونی چنانچه اسیب وارده منجر به تعیین دیه شود میزان ان توسط دادگاه اعلام و احراز می شود

سلام
بله به ایشان دیه تعلق خواهد گرفت.

بایست دید صورت ایشان خراش برداشته کبدو شده یا سرخ شده حسب مورد دیه تعییین و میبایستی خسارت پرداخت کنید....

سلام
بله با توجه به اصابت دست شما به صورت ایشان دیه ضرب تعلق می گیرد.