اگر خریدار از من شکایت کند میتواند مرا الزام به تنظیم سند کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #70675065

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده سال ۹۱ یک خودرو دست دوم را از شخصی خریدم
که مبلغی از پول را کم داشتم از یک شرکت که کار لیزینگ انجام میدهد گرفتم حدود هفت میلیون تومان به من دادند و بازپرداخت آن به صورت قسطی بود که دوست بنده هم بعنوان ضامن بنده چک به ان شرکت داد
در ضمن در سند هم مهر زدند مه سند خودرو در رهن این شرکت است
من اقساط را با تاخیر پرداخت کردم اما با وجود اینکه از مبلغ هفت میلیون هم بیشتر پول دادم ان ها مدعی بیش از ۱۵میلیون دیگر بعنوان سود دیرکرد پولشان هستند. (با نرخ ربا) البته در قرار داد هم تصریح کردیم در صورت که صدی چهار سود پول را بدهم
من پارسال ان خودرو را به شخصی فروختم بدون تعویض پلاک و بدون سند زدن با قولنامه بنگاهی که در ان ذکر کردیم که این خودرو قابل تعویض پلاک نیست و بایستی بعدا هم درخاست الزام به سند توسط خریدار نشود
میتواند یعنی شرطی که ذکر کردیم برای عدم الزام به سند باطل است؟
۲) اگر شرط باطل است ایا من میتوانم پیش دستی کنم و معامله خودرویم را با ان خریدار به علت شرط باطل و مبطل عقد بهم بزنم؟

۳)در صورت اتفاق افتادن سوال دوم(بالا) یا در صورت اقاله و تصاحب مجدد خودرو ایا بنده میتوانم از ان شرکت ربا دهنده شکایت کنم؟ و خودم را از مبلغ ۱۵ میلیون تومانی که میخواهند فارغ کنم؟( به علت ربوی بودن) در صورت اثبات ربوی بودن برای بنده مجازاتی وجود دارد؟
میدانم خیلی طولانی شد شرمنده از حوصله شما ممنونم اجرتان با خداوند منان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله معالعه باطل می شود چون اصلا قابلیت تملک ندارد