مدعی شده که پدر من فریب خورده و رسید داده؛ آیا اگر شکایت کنم نتیجه دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۹۵ #70311012

باسلام ‌؛ از شخصی مبلغ ۲۵ ملیون طلبکارم و بابت این بدهی رسید دست نویس به همراه و امضا و اثر انگشت و تعیین تاریخ بازگشت بدهی به بنده داده اند الان پسر ایشان مدعی شده که پدرمن فریب خورده ورسید داده البته خود ایشان قبول دارند که بدهکار هستن آیا اگر شکایت کنم نتیجه دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید برای مطالبه مستند به زسید دادخواست بدهید.

باسلام دادخواست مطالبه وجه ارائه دهید.

سلام
به استناد رسید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید .

با سلام
با استناد به رسید دادخواست مطالبه وجه بدهید

درود
بله طلب قابل مطالبه است.

اگر پدر ایشان مبتلا به آلزایمر یا مرض عقلی دیگری نباشد ادعای ایشان بی مورد است.

با سلام
بله قابل طرح دعوا می باشد همچنین میتوانید خسارت تاخیر تادیه رانیز مطالبه کنید