خارج کردن قانونی سهامدار از شرکت مسئولیت محدود به چه شکل می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۱۹۵ #70243

با سلام و تشکر فراوان
در یک شرکت مسئولیت محدود که 3 سهامدار دارد یک نفر در خواست داده یا شرکت منحل شود یا برای خروج مبلغ هنگفتی طلب میکند.
چگونه میتوان قانونی با پرداخت واقعی ایشان را خارج نمود و شرکت را حفظ کرد.

مشاوره حقوقی تغییر اعضای شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی مشخص شود شرکت شما چه نوع شرکتی است ؟ چون در برخی موارد بر اساس اساسنامه شرکت ها متفاوت میباشند
و اینکه بایستی مجمع عمومی فوق العاده تشکیل دهید و در مورد موضوع پیش امده اتخاذ تصمیم نمایید

مخاطب گرامی عنایت داشته باشید باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود و در این مورد تصمیم گیری کند و نظر خود را ابراز کنند.

موید باشید