با توجه به اینکه نمیتوان از طبقه بالا این لوله را تعمیر کرد ایشان شکایت هم نموده؛ آیا بنده در شورای حل اختلاف حاضر شوم یا خیر؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۵۹۲ #70240793

با سلام
طبقه پایینی از بنده به دلیل آب دادن لوله فاضلاب در پشت کابینت به عنوان مزاحمت شکایت کرده است. ایشان به لوله کش اجازه ورود به واحدشان جهت تعمیر را نمی‌دهد با اینکه لوله مربوط به مشاعات است که بنده خودم قبول تعمیر را کردم.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بهتراست در جلسه شرکت نمایید و دفاعیات و اظهارات خودتان را بیان نمایید.

بهتره تشریف ببرید و از خودتون دفاع کنید

با سلام
تعمیر مشاعات با همه ساکنین است و اگر مشاع نیست همسایه مکلف است به لوله کش اجازه ورود و تعمیر بدهد و می توانید الزام او را بخواهید .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با حضور در جلسات می توانید از خود دفاع نمایید .

"با سلام"
بلی شرکت نمایید و تامین دلیل دهید تا بررسی شود

سلام بر شما.بله حتما حاضر شوید تا بتونید تو جلسه از خودتون دفاع کنید . موفق باشید

سلام
حسب توضیحات حتما در جلسه شرکت و دفاع خود را انجام و درخواست نظر کارشناسی نمایید .