آیا بابت ۲ سالی که بین صدور حکم قطعی و جلب و دریافت مبلغ فاصله افتاد هم میتوان مجددا دادخواست مطالبه تاخیر تادیه داد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۷۱ #70222146

از فردی بابت طلب مبلغی در دادگاه شکایت کردم و خوانده به پرداخت اصل مبلغ به علاوه تاخیر تادیه (از زمان درخواست تا یوم الادا) که حدود ۴۲ میلیون تومان میشد، محکوم شد. پس از قطعی شدن حکم و دریافت حکم جلب خوانده متواری شد و پس از ۲ سال توانستم وی را جلب کرده و ۴۲ میلیون را دریافت کنم.
مبلغ مربوط به رهن یک باب مغازه بوده و پس از اتمام قرارداد و تا زمان دریافت ۴۲ میلیون بنده مغازه را تخلیه نکردم. در صورت درخواست اجرت المثل از طرف خوانده، آیا درخواست تاخیر تادیه در محاسبه میزان اجرت المثل موثر است؟ و بهتر است درخواست شود یا نشود؟

متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خسارت تاخیرتادیه تا هنگام اجرای حکم قابلیت مطالبه دارد.

با درود . خسارت تاخیر تادیه تا روز اجرای حکم قابل مطالبه است و محاسبه می گردد.

خسارت تاخیر تادیه از روز مطالبه تا روز اجرای حکم قابل مطالبه بوده است.

با احترام خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم قابل مطالبه است

با سلام و احترام

تا زمان تسویه حساب می توانید مطالبه خسارت تاخیر تادیه داشته باشید.

خسارت تاخیر تادیه تا تسویه کامل دین قابل مطالبه است.

خسارت تاخیر از زمان مطالبه تا زمان اجرا حکم محاسبه می گردد