تست الکل و نتیجه آن بعد از چند روز مشخص می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲,۲۱۵ #70160

با سلام میخواستم بدونم بعد چند روز از خوردن مشروب تست الکل مثبت میشود؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام:
دوست گرامی تست الکل که معمولا در پزشکی قانونی صورت میگیرد ظرف مدت زمان بسیار کوتاهی (حدودآ چند دقیقه) مشخص میگردد و به دلیل اینکه جرم محقق شده ازجمله جرایم حدی می باشد معمولا منکر آن میگردند ضمن اینکه مجازات شرب خمر مطابق ماده ۲۶۵ قانون مجازات اسلامی ۸۰ ضربه شلاق میباشد .

نتیجه تست الکل برای اثبات اتهام شرب خمر به تنهایی کافی نیست.بنابراین تصور نکنید به محض مثبت شدن تست الکل شما بی بروبرگرد شلاق خواهید خورد.به صرف نتیجه تست الکل مثبت محکمه نمی تواند حکم به محکومیت فرد بابت شرب خمر صادر کند.شرب خمر روشهای اثبات مختص به خود را دارد که تست الکل جزو آن موارد نیست.

باسلام تست الکل درظرف چند دقیقه مشخص خواهدشد وچون جرم محقق شده ازجرایم حدی است سعی کنید انکارکنید واقرار ننماید.

در همان لحظه تست مشخص می شود

نتیجه تست همون جا مشخص می شود.ولی پس از مصرف هم تا ۳ روز در خون و تا ۴۰ سال در بدن قابل تشخیص است.

سلام و احترام.

امروزه با وجود دستگاه های پیشرفته کمتر از سه دقیقه جواب تست الکل مشخص می شود.

توجه داشته باشید که به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر (شرب خمر) موجب حد است. یعنی مرتکب شرب خمر به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا حتی تبرئه مرتکب اقدام نمود که پیشنهاد می کنم حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سلامت و سربلند باشید.

با سلام
با دستگاههای پیشرفته که در اختیار مرجع انتظامی است در همان لحظه تست مشخص می شود و حتی اگر دقت کرده باشد پلیس راهنمایی خودروی تست الکل رانندگان را ردارد که در جاده ها مستقر می باشند .
با احترام بهجت