میخوام خسارت ۳۰ متر رو از فروشنده بگیرم قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید که چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۷ #70151281

بنده یک واحد خریدم به متراژ ۱۲۰ متر وکالتی کد رهگیری داره اما در قلنامه فروشنده که اونم وکالتی است، دارای کد رهگیری هست متراژ رو ۹۰ متر قید کرده. الان که متوجه شدم و میخام خسارت ۳۰ متر رو از فروشنده بگیرم قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنید که چگونه اقدام کنم. باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید معامله را فسخ نمایید.

می توانید نسبت به فسخ قرارداد اقدام نمایید

سلام
شما هم حق فسخ قرارداد را دارید و هم حق مطالبه قیمت روز ۳۰ متر را.
توجه داشته باشید شما دو نوع حق دارید اما فروشنده مختار نیست هر یک را خواست انتخاب کند بلکه باید خواسته شما را اجابت کند.
ماده زیر را مطالعه کنید اگر ابهامی بود، با هماهنگی بنیاد وکلا تماس تلفنی رزرو، و تماس بگیرید.
ماده ۷ قانون پیش فروش ساختمان
درصورتی که مساحت بناء براساس صورت مجلس تفکیکی، کمتر یا بیشتر از مقدار مشخص شده در قرارداد باشد، مابه التفاوت براساس نرخ مندرج در قرارداد مورد محاسبه قرار خواهد گرفت، لیکن چنانچه مساحت بنا تا پنج درصد (۵%) افزون بر زیربنای مقرر در قرارداد باشد، هیچکدام از طرفین حق فسخ قرارداد را ندارند و در صورتی که بیش از پنج درصد (۵%) باشد صرفا خریدار حق فسخ قرارداد را دارد. چنانچه مساحت واحد تحویل شده کمتر از نود و پنج درصد (۹۵%) مقدار توافق شده باشد پیش خریدار حق فسخ قرارداد را دارد یا می تواند خسارت وارده را بر پایه قیمت روز بناء و براساس نظر کارشناسی از پیش فروشنده مطالبه کند.

سلام
امکان فسخ وجود دارد

وقت بخیر امکان فسخ معامله هست....

سلام.فقط می توانید معامله را فسخ کنید

با سلام،بستگی به قولنامه دارد که قابل فسخ باشد یا متری فروخته شده و بابت کسری متراژ با نظر کارشناس مطالبه وجه نمایید.