چگونه تحریر و صورت برداری اموال متوفی را انجام میدهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۷ #70048125

سلام
اگر بعد از دادخواست تحریر معلوم شود نصف ملک بنام یکی از ورثه است و نصف دیگر مال متوفی است ملک چگونه مهر وموم میشود.و سوال دوم اگر یکی از ورثه داخل خانه باشد و در خانه را باز نکند و یا سند و حسابهای بانکی متوفی را که نزد خود است ارایه نکند و از دادنش امتناع کند کارشناس چگونه تحریر و صورت برداری اموال متوفی را انجام میدهد.و دیگر ورثه چه باید بکنند

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه ممانعت شود ازدادستان اخذ مجوز نمایید.

سلام
در صورتی که ممانعتی به وجود آمد از طریق دادستان مجوز دریافت کنید

بااحترام
ملک باید مزایده گذاشته شود خود بخود مدارک را باید تحویل دهند

با احترام درصورت ممانعت میتوانید از طریق دادستان مجوز دریافت کنید

با درود اگر کسی ممانعت کند، قانونا به اجبار انجام خواهد شد.

در صورت ممانعت از طریق دادستان مجوز دریافت کنید

حسب مورد اجازه ورود توسط دادستان یا دادخواست استرداد اسناد میتواند راهگشا باشد