آیا سازنده آپارتمان میتواند روشویی و آبگرمکن رو در واحد نصب نکند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۰۴ #70042565

باسلام.آپارتمانی رو ۳سال پیش از یک سازنده پیش خرید کردم که همچنان تحویل نداده است.محکوم شده به تحویل که درخواست اجرای احکام دادم در متن مبایعه نامه اسمی از آبگرمکن و روشویی اورده نشده است.فقط نوشته شده شیرآلات استاندارد کشور.
آیا میتواند آبگرمکن و روشویی نگذارد سازنده؟
احتمالا پس از موافقت قانون خودم تکمیل کنم و با بردن فاکتور از حساب سازنده کسر و وجه را دریافت نمایم.بااین وضع اگه آبگرمکن و روشویی تو سرویس بهداشتی بگذارم آیا شامل قرارداد میشه یا پولش بهم تعلق نمیگیره؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید در هنگام قرارداد و جزئیات و ایضا امضای آن و همچنین خواندن مبایعه نامه و امضای آن بیشتر دقت میکردید. در هر حال ملاک قرارداد است، ولی شما آبگرمکن و روشویی را نصب و فاکتور را به سازنده و طرف قرارداد نشان دهید و بگویید عرفا با شماست اگر موافقت کرد که فبها اگر نکرد در قرارداد بیشتر دقت میکنید.

بادرودوسلام بایستی نصب شوند.

با سلام
اگر در قرارداد قل قید شده باشد باید نسبت کند در غیر اینصورت تعهدی ندارد

باتوجه به اینکه عرفا جزئ ملزومات است باید نصب کن

فروشنده طبق قرارداد باید به تعهدات خود عمل کند

با احترام بستگی به قراردا فیمابین دارد

با درود باید نصب شوند مگر شرط خلاف شود