تاکنون ۷ ماه گذشته و مابقی اسناد خودرو نزد من است؛ آیا با شکوائیه می توانم به مالم برسم و اثبات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #70030264

باسلام. اینجانب یک خودرو از دوستم خریدم و بهش اعتماد کردم قولنامه ننوشتیم ولی هم رسید بانکی دارم و هم چند نفر شاهد دارم که در زمان معامله فی مابین بوده اند و سند خودرو بدلیل بدهی ناچیزی نزد فروشنده بود و بدلیل تخلف رانندگی خودرو به پارکینگ منتقل گردید و بعد از مدتی فردی که از بستگان نزدیک فروشنده است با ارائه سند و وکالت نامه خودرو را رفع توقیف نموده و ادعا می نماید خودرو مال ایشان است و به کسی نفروخته بوده. با این حساب که تاکنون ۷ ماه گذشته و مابقی اسناد خودرو نزد من است و هیچ گزارشی یا اظهارنامه ای پر نکرده اند و خودرو ۳ماه در اختیار اینجانب بوده آیا با شکوائیه می توانم به مالم برسم و اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قولنامه و مدارک که در اختیار دارید را به دادگاه ارائه نمایید.

سلام به نظر امکان اقامه دعوا و مطالبه استرداد خودرو را دارا می باشید و حتما از قبل استشهادیه شهود را تهیه نمایید تا زمان اقامه دعوا ضمیمه کنید

سلام
بله با اثبات این موضوع و ارائه مدارک و شهود قابل مطالبه است !