آیا همسرم با وجود شرایط توضیح داده شده میتواند تجدید نظر به حکم دادگاه بزند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۹ #69958044

سلام.حکم طلاق بنده در دادگاه نخستین صادر شده و به مدت بیست روز فرصت برای طرف من داده شده که اگر اعتراض داره تجدید نظر بزنه، ولی همسر بنده در زندان به سر میبرد و اصلا شناسنامه و کارت ملی ندارد و با مدارک شناسنامه و کارت ملی من زمانی که با هم زندگی میکردیم برد فروخت و من شکایت کردم و توانستم شناسنامه و کارت ملی المثنی برای خودم بگیرم ولی همسرم هیچ اقدام برای گرفتن مدارک شناسایی اش نکرد و پول و هزینه هم ندارد فقط یه برگ مشخصات زندان براش درست کرده با وجود نداشتن شناسنامه و کارت ملی اش و پول ایا میتواند روی حکم دادگاه تجدید نظر بزند یا خیر؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. در صورت تایید زندان و احراز هویت ایشان می‌توانند نشئت به حکم اعتراض کنند.

اگر زندان هویت همسرتان راتایید کند می تواند اعتراض به طلاق کند لکن اعتراضش رد وطلاق تایید میشود

طبق برگ مشخصات زندان و تاییدیه مقامات زندان امکانپذیر است.

با سلام، بلی، امکان ثبت تجدیدنظر از طریق دفتر زندان و با تایید مسئولین ذی‌ربط زندان میسر خواهد بود ....

باسلام
با تاییدیه مسولین زندان دیگر نیازی به مدارک هویتی نیست