تعیین درصد دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۵۰ #69809372

خانوادم تصادف کردن در اول محرم. مادرم فوت کردن. پدرم کف پای راست شکسته دو تا دنده هاش شکستن خونریزی داخلی. فکش ۳ جا شکسته و پیچ مهره شده و دو قسمت زانوی پاشون خراش سطی و سوختگی ناحیه گردن و زخم عمیق چانه در اثر برخورد ایربگ. خواهرم انگشت پای چپ شکسته و با عمل میل گذاشتن. لگن ترک برداشته و دو تا مهره کمرش ترک وجابجا شده و از ابرو تا بالای پیشونی ۳۲ بخیه نسبتا عمیق زده شده و جاش باقی مونده و دندون ۴ از وسط بالا شکسته. خواهر دومم. لگنشون ترک برداشته و مهرهای کمرش جابجا شده چشم راست مویرگ پاره شده و دور چشم دراثر ضربه کاملا سیاه شده کاسه چشم ترک برداشته و گونه راست شکسته نه بگونه ای که نیاز به عمل باشد ودر زیر ابرو سمت راست سه بخیه زده شده

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میزان دیه پس از صدور نظریه پزشکی قانونی و از طریق دادگاه احراز میشود

سلام
مبلغ دیه پس از بررسی توسط قاضی و با توجه به نظریه ی پزشکی قانونی تعیبن خواهد شد

درود برشما
عرض تسلیت و ارزوی سلامتی برای خانواده شما

هرچند بطور تقریبی میشه میزان دیه رو تخمین زد ، اما مطالعه گواهی پزشکی قانونی مبلغ دقیقتری رو ارائه میکنه .
فقط در مورد فوت مادرتون اگر اسیب و صدمه ای وجود داره که علت تامه فوت نباشه بعنوان دیات غیر مسری قابل مطالبه از راننده یا بیمه هست . مثل شکستگی دست یا شکستگی زانو ....

با درود
میزان دیه را پزشکی قانونی با توجه به جراحات وارده تعیین می‌نماید.
پیروزباشید