میتونن از سفته علیه من استفاده کنن؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۶ #69802995

با سلام بنده در یک مرکز مشاوره مشغول به کار شدم و یک قرارداد سه ماهه اموزشی به همراه سفته ۱۰ میلیون تومانی بسته ام ولی به دلایلی همچون توقع کاری و فشار و استرس بیش از حد و اینکه اون چیزی که الان میبینم اصلا با چیزی که به من گفتن همخونی نداره مایل به همکاری نیستم و میخوام استعفا بدم ولی به من گفتن یک ماه بعد استعفا باید کار کنی و حقوق این یک ماهم معلوم نیست بدهند یا نه لازم به ذکره بنده در این مرکز دچار کرونا شدم و با وجود داشتن مدارک از حقوق من کسر کردن دوران قرنطینه رو ، من الان اگر استعفا بدم میتونن از سفته علیهم استفاده کنن؟ میتونم بلافاصله بعد استعفا نرم ؟ کپی قرارداد رو هم به من ندادن من فقط یک ته برگ سفته دارم

مشاوره حقوقی سفته
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مفاد قراردداد دارد

بستگی به مفاد قرارداد دارد

سفته ای که از شما اخذ شده بابت حسن انجام کار هستش و اگر قصوری مرتکب نشوید و استعفا دهید نمی‌توانند از سفته علیه شما استفاده کنند در غیر اینصورت مرتکب بزه خیانت در امانت شده اند

سلام.مفاد قراردادمهم است ولی معمولا می نویسن در قراردادها که یک ماه قبل از استعفا اطلاع باید داده شود.شما یک اظهارنامه بدین .

بادرودوسلام به قراردادومفادآن منوط می باشد.

بنظر نمی رسد بتوانند از سفته ها استفاده نمایند اظهارنامه استرداد بدهید.

در سفته اگر قید کردید از بابت تضمین حسن انجام کار در صورتی ک مرتکب تخلفی در شرکت نشده باشید استفاده ازون سفته جرم خیانت در امانت است