میتونم واسش حکم زندان بگیرم به خاطر خیانتش؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۶۴۶ #69732228

با سلام خسته نباشید من به دلیل مشکلات ضمانتی نسبت به بانک ماشینی که خریداری کردم قول نامه به اسم خودم هست اما از صاحب ماشین درخواست کردم وکالت جهت پلاک و سند قطعی بنام همسرم بدهند و ماشین بنام همسرم کردم الان ۲تا سوال دارم همسرم میخواد طلاق بگیرد ۱میتونم ماشین ازش پس بگیرم با عنوان خیانت در امانت چون همسرم پولی نداشته و ماشین از پول وام ازدواج خریداری کردیم که بنده قسطش میدم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خیانت درامانت نمی باشد.

دوست گرامی خیانت درامانت یعنی سپردن یک مال به دیگری که شما مالک ان هستید در اینجا درست هست که اقساط را شما پرداخت کردید اما.مالکیت با انتقال قطعی به همسرتان انتقال یافته است و صرف وجود جدایی امری که.قبل از واقعه {مالکیت خودرو قبل جدایی }محقق شده است.نمیتواند مانع های بعدی حق مسلم فرد را از بین ببرد مگربه نحوی بطلان یا نامشروع بودن ان حق به اثبات مقام قضایی برسد

درود بر شما ،موضوع مشمول خیانت در امانت نیست، لکن قیمت خودرو قابل مطالبه خواهد بود.

خیانت در امانت نمی باشد می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید .

نه خیانت در امانت به وقوع پیوسته و نه خودرو قابل استرداد است، تنها میتوانید وجوه پرداختی را مطالبه کنید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید جرم خیانت در امانت محقق نشده است.

خیر خیانت در امانت نمی باشد