آیا داشتن فقط انباری در یک ساختمان ۹ واحدی خلاف قانون می باشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۲ #69729814

با سلام خدمت اساتید محترم؛
برادر بنده یک واحد با انباری در یک ساختمان ۹ واحدی( قبل از ساخت شریک سازنده بود) داشت و دو ماه پیش فقط واحد را بدون انباری به شخص دیگری واگذار نموده و انباری در تملک خود میباشد. سوال من اینه که آیا استفاده برادر من از انباری اشکال قانونی دارد؟ در ضمن هیچ واحدی انباری ندارد و در پایان کار این انباری قید شده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی ک‌در صورتمجلس تفکیکی انبار متعلق ب واحد باشد عدم انتقال ب خریدار خلاف قانون میباشد و متعلق ب مالک واحد میباشد

در صورتیکه هنگام انتقال سند ، انباری در سند انتقالی درج نشود ایرادی ندارد .

اگر خریدار از وجود انباری مطلع بوده و با رضایت خود انباری را جزو قرارداد خریداری ننموده باشد پس از لحاظ مالکیت منعی متوجه برادر نیست. اما صورت مجلس تفکیکی نیز باید مورد توجه باشد. علی ایهال قوانین هیئت امناء مجتمع نیز مهم بوده و باید از نظر مدیریت مجتمع صرفا تردد بدلیل انباری منعی نداشته باشد.

سلام
بستگی به توافق طرفین قرارداد دارد .حسب توضیحات مالکیت ایشان منع قانونی ندارد .

درود بر شما، چنانچه با خریدار در این خصوص توافق شده باشد، معتبر است.

انباری ملک برادر شماست با اوصافی که فرمودید

با سلام اگر در صورت مجلس تفکیکی ملک، انباری جزء ملحقات واحد مذکور ذکر نشده باشد، عدم انتقال آن از سوی فروشنده به خریدار بلامانع است.