بعد از گذشت چهار ماه رفته از من به جرم کلاهبرداری شکایت کرده؛ شکایتش به جایی میرسه تنها مدرکش هم همون سفته هاست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۷ #69654686

با سلام.بنده حدود چهار ماه قبل از دوستم توو شرکتی که کار میکردیم مبلغ ۷۰ میلیون قرض گرفتم و در برابرش مبلغ ۷۰ میلیون برا یکسال بعد بهش سفته دادم و شفاها هم بهش گفتم برا پولی که میده موقع تسویه حساب یه سودی در نظر میگیرم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه متن سوال شما جنبه بزه کلاهبرداری ندارد
رکن اصلی کلاهبرداری مانور متقلبانه برای بردن مال غیر پرونده توسط ایشان باید به صورت حقوقی طرح شکایت میشد شما میتوانید بعد از قطعی شدن حکم بر برائت از ایشان از بابت افترا شکایت کنید.

با توضیحات شما به نظر نمی‌رسد موضوع منطبق با تعریف قانونی جرم کلاهبرداری باشد و اساسا عنوان مجرمانه ای ندارد

درود

کلاه برداری متشکل از عناوین متقلبانه که منجر به فریب بزه دیده میگردد عنوان عمل شما قرض می باشد نگرا ن نباشید در ضمن قید سود میدهم را تکرار نکنید

اثبات جرم کلاهبرداری در این مورد بعید به نظر میرسد

با توضیحات شما جرم کلاهبرداری تلقی نمی شود و دوستتان می تواند از حیث حقوقی اقدام نمایند

درود
اگر شما صرفا مقروض هستید شکایت کلاهبرداری به نتیجه نمی رسد.

سلام، برای اثبات کلاهبرداری نیازمند ادله ای هستند که سونیت و حیله و تقلب شما در اخذ پول از ایشان را اثبات نماید. صرفا واریز پول به حساب شخصی و در دادن سفته در برابر آن موجب تحقق جرم کلاهبرداری نخواهد بود.