نحوه شکایت کیفری از کسی به جرم تهمت و افتراء پس از طرح شکایت واهی با عنوان انتسابی" ممانعت از حق مجدد" چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۴ #69436860

فردی بدون هرگونه مالکیتی در آپارتمانی ، شکایت واهی مبنی بر" ممانعت از حق مجدد" نموده و در غفلت مراجع قضایی ، رایی بنفع گرفته است .از ایشان به جرم " شکایت واهی " چگونه میتوان طح شکایت کیفری نمود ؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح شکایت در این خصوص نیست

بادرودوسلام درپرونده کیفری امکان پذیر نمی باشد.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضای می توانید شکایت خود رامطرح کنید

با احترام
بعد از منع تعقیب شکایت نمایید

شکایت کیفری ممکن نیست اما به موجب تبصره ماده ۱۰۹ قانون آیین دادرسی مدنی چنانچه بر دادگاه محرز شود که منظور از اقامه دعوا تاخیر در انجام تعهد یا ایذای طرف یا غرض ورزی بوده، دادگاه مکلف است در ضمن صدور حکم یا قرار، خواهان را به تادیه سه برابر هزینه دادرسی به نفع دولت محکوم نماید.

بااحترام
باید واهی بودن وی را در حقوقی اثبات و با مختومه شدن از وی شکایت کیفری نمایید

درود
اگر محکوم شده اید افترا و تهمت معنایی ندارد.