وظیفه منه یا اداره متبوع با توجه به اینکه تعرفه های چند برابری امتیاز آب،صرف خارج از محدوده اخذ نموده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۳ #69329283

با سلام
باغی دارم خارج از محدوده روستایی درخواست آب شرب نمودم و بعداز دوندگی های زیاد موافقت شد که ماهانه ۱۵متر مکعب اب به من بدهند و لیکن اداره آب در جلسه ی که داشتن اعلام کردن که در صورتی می توانند واگذاری انشعاب صورت بگیرد که من ۱۰۰۰ متر شبکه ابرسانی را از لوله ۶۰ به لوله ۷۵ به خرج خودم اصلاح کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام می بایست طبق مقررات و قوانین اقدام نمایید.

باسلام
بایدطبق قانون انجام دهید

با درود اگر در خارج از محدوده وظایف قانونی آنان باشد، هزینه ها برعهده متقاضی است.

در صورتی که محل مورد تقاضای انشعاب خارج از بافت و محدوده تحت پوشش سرویس و زیرساخت نباشد و طرحی برای آب رسانی در آن منطقه اجرا نشده باشد، هزینه های زیر ساختی و تاسیساتی برقراری انشعاب بر عهده متقاضی است.

درود بر شما، به هرحال بایستی وفق مقررات بر اساس نظر اداره انجام شود.

بستگی به توافقات شما دارد اگر توافقی برای این منظور صورت نگرفته باشد باید انجام دهید

سلام
باید طبق مقررات عمل کنید و اقاماتی را که اداره لازم می داند انجام دهید.