شوهرم دست بزن داره ولی طلاقم نمیده, چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۵۲۱ #69126590

تورو به خدا قسم میدم کمکم کنین من ۱۸ سالمه و متاهلم تو خونه ی خودمم شوهرم دست بزن داره در حد مرگ بد دهن خسیس و...هس ازدواج دومشم هس خیلی بدبینه حق ندارم حتی پنجره رو باز کنم خیلی محدودم کتکم میزنه نمیتونم برم پزشک قانونی چون همه جارو قفل میکنه کسی و ندارم پدر مادرم فقیرن پشتم نیستن فقط میگن برنگرد شوهرم هر خوبی بهش کردم ولی بدتر! سر کوچکترین موضوع کتک میخورم با سلاح سرد چیزیم به نامش نیس شغلشم شاطر بربری هس ۲۸ سالشه تازه به ته رسیدم دیدم زن قبلیشم بخاطر دست بزن جدا شده
تروخدا من چیکار کنم گفته سرمم بره طلاقت نمیدم برو دور بزن اخرش میرسی به خودم هر روز به قانون و اینا فحش میده که نمیتونن کاری کنن
اینم بگم من یبار تا پای طلاق رفتم با مدارک پزشک قانونی ولی روز دادگاه اصلب منو فراریم داد اورد خونه زندونیم کرد منم بعد بهش گفتم لااقل بریم پیش قاضی تعهد بده که اوم این کارو کرد
تروخدا چیکار کنم😭😭😭😭
صدوبیست بار التماس میکنم بریم روانشناس باز نمیره
میگه آدم زنو میگیره واس خودش برده کنه تا راحت باشه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام زوجه باید عسروحرج خودرا احرازو اثبات نماید.

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

تنها با اثبات مراتب عسر و حرج امکان طلاق وجود دارد ندارد می توانید از طریق سایت ازبین متخصصین محتزم از مشاوره تلفنی یا برخط استفاده کنید

سلام
با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید راهنمایی لازم خواهد .

سلام در خصوص ضرب و جرح شکایت کیفری مطرح نمایید و با محکومیت ایشان و اثبات عسر و حرج خویش می توانید دادخواست طلاق دهید

سلام
برای طلاق به عسر و حرج خود استناد کنید
وقتی شما را زندانی میکند با پلیس تماس بگیرید
موضوع را هرچه زود تر به اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ گزارش دهید

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید .