آیا برای "ضم وکیل" کردن حتما باید به همان دفترخانه‌ی اسناد رسمی که وکالت اولیه آن‌جا منعقد شده مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۱ #69081906

با سلام
می‌خواهم برای بی‌اثر کردن "وکالت بلاعزل فروش خانه‌ام" که چند سال پیش به شخصی دادم شخص سومی را به وکالت منضم کنم یا به اصطلاح "ضم وکیل" کنم. به طوری که موافقت هر دو وکیل برای فروش خانه الزامی باشد.(با این توضیح که در وکالت‌نامه اشاره‌ای به "سلب حق ضم وکیل از موکل" نشده). از طرفی نمی‌خواهم به دفترخانه‌ای که چند سال پیش وکالت اولیه را تنظیم کرد مراجعه کنم. چون صاحب دفترخانه با وکیلم(کسی که چند سال پیش وکالت بلاعزل فروش خانه را به او دادم) دوست است و ممکن است وکیلم از موضوع با خبر شده و اقدام به فروش خانه کند. به همین خاطر به چند دفترخانه‌ی دیگر مراجعه کرده و درخواست ضم وکیل کردم اما بعضی‌هایشان گفتند این‌کار بدون رضایت وکیل غیرقانونی است و ما انجام نمی‌دهیم و بعضی دیگر هم اصلا معنی ضم وکیل را نمی‌دانستند. آیا با پرس‌ و جو از دفترخانه‌های مختلف ممکن است بتوانم دفترخانه‌ای را پیدا کنم که کار ضم وکیل را انجام دهد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، خیر لزومی نخواهد بود و امکان انتخاب دارید.

خیر از طریق هر دفترخانه ای می توانید اقدام نمایید

با درود
به هر دفترخانه ای میتوانید رجوع کنید.

با درود
به هر دفترخانه ای میتوانید رجوع کنید.

با سلام
هر دفترخانه ای می تواند سند مزبور را تنظیم کند.

با سلام
می توانید به هر یک از دفاتر اسناد رسمی مرجعه نمایید

خیر به هر دفتراسناد رسمی میتوانید مراجعه کنید