آیا رأی قطعی قابل اعتراض هست؟

پرسیده شده
۴۳ پاسخ ۶۳,۲۹۲ #68964

با سلام و عرض ادب ،،خسته نباشید

اگر از دادگاه تجدید نظر حکم قطعی صادر شود ولی کلا بر عکس موضوع پرونده رای صادر سود ایا متوان به رای قطعی اعتراض نمود؟
حکمی که صادر شده کلا مغایر با موضوع پرونده ورای قاضی پرونده است
موضوع پرونده اعتراض محکوم به،،به گذشت زمان 20روز حق اعتراض بوده،،،مبنی بر اینکه که محکوم علیهم بعد گذشت 20 روز اعتراض کرده،،ومحکوم علیهم با اثبات روز ابلاغ رای  و روز تحویل برگ اعتراض خود که 18 روز هنوز تمام نشده انجام شده
دادگاه تجدید نظر در جواب نوشته چون مدیر دفتر شعبه در برای صرف صبحانه در دفتر نبوده وشما برگ اعتراض رو تحویل جانشین او داده اید اعتراض طرف مقابل درست است  وحق اعتراض از بیست گذشته است،رای قطعی یست

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام تحت شرایطی مستوان از آراء قطعی اعاده دادرسی کرد

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

باسلام از احکام قطعی بناب شرایطی میتوان درخواست اعاده دادرسی کرد

سلام چون رای در مرحله تجد یدنظر صادر شده است قطعی وغیر قابل اعتراض است مگر به علل پیش بینی شده در قانون قابل فرجام یا آعاده دادرسی در دیوان عالی کشور باشد.

سلام
چون رای دردادگاه تجدیدنظر قطعی شده قابل اعتراض نیست اما با وجود شرایطی مطابق مواد ۴۷۴ و ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری میتوان اعاده دادرسی نمود

باسلام :
دوست عزیز چون رای از شعب تجدید نظر صادر شده قابل اعتراض نمی باشد و تنها تحت شرایطی میتوانید از طریق دیوان عالی کشور نسبت به فرجام خواهی اقدام کنید .

چون در دادگاه تجدیدنظر قطعی شده پس قابل اعتراض نمی باشد