چکار باید بکنیم برای استعلام از شهرداری تا پرونده رو قاضی هم ببینه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۳ #68901856

با عرض سلام و خسته نباشید، خانه ی ما شمالی است و همسایه ی روبرویی که زمینش جنوبیه اقدام به ساخت پنجره (۳.۵×.۷۵) کرده و پنجره های ساختمان در سه طبقه و درست بر روی حیاط ما بنا شده و هیچ حیاط خلوت و یا عقب نشینی نکرده، خانه به اسم همسرشه اما چون خودش وکیله کارهای حقوقی را به عهده گرفته، در شهرداری و شهرسازی شکایت کردیم و حکم تخریب هم گرفتیم حتی دو اخطاریه روی پرونده است ولی اصلا به شهرداری نمی رود و توجهی هم به هشدارهای ما و شهرداری نکرده، حتی وقتی شیشه از حیاط ما شکسته شد شکایت کرد و شورای حل اختلاف حق رو به او داد و ما مجبور شدیم شیشه را تعویض کنیم اگر چه در اخطاریه ی شهرداری قید شده که مسئولیت هر گونه عواقب به عهده ی صاحب ملک می باشد حالا ما هم شکایت کردیم و کل مستندات در شکوائیه قید شده اما در جلسه ی حل اختلاف با پررویی و تهدید گفت که محکومتون می کنم و زندانی می شید هر چند که پنجره های اون باعث آلودگی نوری شده و اتاق خواب ها را در شب غیر قابل استفاده کرده و ما نمی تونیم وگر نه جلوش دیوار می کشیدیم اما تا طبقه ی سه که نمی شه دیوار کشید و از طرفی هردقیقه جلوی پنجره ها پرنده جمع می شه و حیاط رو به گند کشیدن و حتی سقف تمام ماشین های سه طبقه ضایع شده و هیچ کسی به خاطر اون پنجره ها نمی تونه از حیاط استفاده کنه چون خطر شکستن و آسیب جانی وجود داره و حتی با هر سر و صدا میاد از پشت بوم به ما تذکر می ده و تهدید می کنه در صورتی که مقصره حالا این پنجره ها یک مشکل هست گر چه کارشناسی و .... حق رو به ما دادن آیا امکان رای به ضرر ما وجود داره؟ و چطور یک دادخواست ارائه بدیم برای استعلام از شهرداری تا پرونده رو قاضی هم ببینه؟ با تشکر از شما و سایت

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علاوه بر این اینکه رسیدگی به تخلف ساختمانی مورد نظر در صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری است و شما میتوانید به جد پیگیر اجرای رای توسط شهرداری باشید
می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود و تقدیم دادخواست حقوقی به خواسته »الزام به انسداد پنجره‌های تعبیه شده و رفع مشرفیت مزاحمت« خلاف اصول و ضوابط شهرسازی احداث شده است را از دادگاه حقوقی درخواست کنید تا دادگاه با ارجاع امر به کارشناس و رسیدگی لازم حکم مقتضی صادر نماید
و موضوع جنبه کیفری به کیفیتی که اقدام نموده اید ندارد

سلام
علاوه بر این اینکه رسیدگی به تخلف ساختمانی مورد نظر در صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری است و شما میتوانید به جد پیگیر اجرای رای توسط شهرداری باشید
می توانید با تقدیم دادخواست حقوقی به خواسته »الزام به انسداد پنجره‌های تعبیه شده و رفع مشرفیت مزاحمت« خلاف اصول و ضوابط شهرسازی احداث شده است را از دادگاه حقوقی درخواست کنید تا دادگاه با ارجاع امر به کارشناس و رسیدگی لازم حکم مقتضی صادر نماید
و موضوع جنبه کیفری به کیفیتی که اقدام نموده اید ندارد

باسلام شما همین مشکل معنونه را از طریق مجاری قضایی دنبال کنید مضافا اینکه یکی از دلایل استنادی شما در خواست استعلام پرونده موصوف از شهرداری باشد.

درود بر شما، توصیه می‌شود جهت ادامه ی پیگیری ها از طریق شهرداری و کمیسیون ماده ۱۰۰ اقدام کنید، تا حکم تخریب دریافت کنید، این موضوع در صلاحیت شورای حل اختلاف نیست، مگر اینکه در شورا نیز تقاضای استعلام از شهرداری نمایید تا این مساله رفع شود.

سلام برای اجرای حکم تخریب مجددا به شهرداری مراجعه کنید و اینکه طی یک درخواست میتونید تقاضای استعلام از نامه و مدارک شهرداری رو انجام بدید و درصورت عدم دادن نامه تامین دلیل کنید

این موضوع در صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری و دیوان عدالت اداری است نه شورای حل اختلاف.