آیا این رای ها به نفع من است یا ایشون؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۷۴۷ #68677871

با سلام و خسته نباشید
بنده از یکی شخصی مبلغی را بوسیله چک طلبکار بودم که ایشون در دادگاه محکوم به پرداخت اصل پول . تاخیر تادیه و خسارات دادرسی شد که بیست روزش بعد رای دادگاه تمام و اعتراضی نکرد
بعد از مدتی درخواست اعسار از هزینه دادرسی کرد که در متن رای صادر اینچنین نوشته شده
_ در خصوص دعوی خواهآن آقای ....فرزند ....مقیم ..... به طرفیت آقای ....فرزند ... مقیم ....به خواسته صدور حکم بر اعسار از پرداخت هزینه دادرسی پرونده امر در مرحله تجدید نظر خواهی با توجه به اینکه با وجود ابلاغ واقعی مراتب در جلسه حضور نیافته و شهود تعرفه شده را حاضر ننموده اند و دلیل و مدرک دیگری که مثبت ادعای اعسار وی باشد ارائه نگردیده است ، دادگاه توحها به اصل ملائت و به استناد مفهوم مخالف ماده ۵۰۴ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی حکم بر رد دعوی اعسار صادر و اعلام مینماید. رای صادره ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم محترم تجدید نظر استان میباشد( تاریخ ابلاغ رای ۲۲/۰۲/۱۴۰۹ )
که بعد از گذشت دوماه دیروز باز ابلاغی اومده که رای دادگاه بوده و به این شرح میباشد
در خصوص دادخواست تجدید نظر آقای ... فرزند ... مقیم ..به طرفیت آقای .... فرزند ... مقیم .... از دادنامه شماره ....صادره در پرونده کلاسه فوق، این دادگاه نظر به اینکه تجدید نظر خواه علیرغم ابلاغ اخطاریه در مهلت مقرر قانونی اقدام به رفع نقص ( پرداخت هزینه دادرسی مرحله تجدید نظر ) ننموده است ، مستندا به تبصره ۲ ماده۳۳۹ از قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی قرار رد دادخواست تجدید نظر را صادر و اعلام میدارد.رای صادره ظرف مهلت بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در محاکم محترم تجدید نظر استان ... میباشد.
من که از این آقا طلب دارم آیا این رای ها به نفع من است یا ایشون
من در رای های بالا بعنوان خوانده هستم نه خواهان
معنی این رای ها چیه
لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نفع شما است. رای صادره قطعی شده است

دادخواست اعسارشان رد شده است.

باسلام ادعای اعسار ایشان پذیرفته نشده است ورای به نفع شما ست

بادرودوسلام به نفع شما می باشد.

به نفع شما صادر شده است

باسلام به نفع شما میباشد.

با سلام
به نفع شما صادر شده است