دادگاه تجدید نظر پرونده رو دوباره به دادگاه بدوی اعاده کرده برای رسیدگی؛ دلیلش چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۹۸ #68677192

سلام. در یک پرونده ضرب و جرح عمدی محکوم به پرداخت دیه شدم. من به رای اعتراض کردم و دلایلم هم تناقض در گفتار شاکی و تناقض شهود شاکی و تقاضای فیلم کلانتری بوده. الان دادگاه تجدید نظر پرونده رو دوباره به دادگاه بدوی اعاده کرده برای رسیدگی. دلیلش چیه؟؟؟ بنظرتون این کار به نفع من هست یا خیر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. بایستی از متن داد نامه یا تصمیم دادگاه تجدید نظر مطلع بود. دادگاه تجدید نظر پس از صدور رای پرونده را به دادگاه بدوی اعاده می نماید.

با سلام

مطابق ماده ۳۵۳ ـ دادگاه تجدیدنظر در صورتی که قرار مورد شکایت را مطابق با موازین قانونی تشخیص دهد ، آن را تایید می کند . درغیر این صورت پس از نقض ، پرونده را برای رسیدگی ماهوی به دادگاه صادرکننده قرار عودت می دهد.

سلام
اعتراض واقع قبول شده و احتمال تغییر حکم به نفع شما بالاست

باسلام
ارجاع پرونده از تجدید نظر به دادگاه بدوی : یا بعد از صدور حکم تجدید نظر میباشد یا برای تحقیقات مجدد و بررسی موضوع و یا داشتن نواقص به دادگاه بدوی ارجاع میگردد

سلام

ممکن است تحقیقات کامل نبوده و برای تکمیل تحقیقات پرونده را به دادگاه بدوی اعاده کرده است . در این صورت ممکن است رای دادگاه بدوی نقض شود .

سلام
قطعا رایی را صادر و اعاده نموده
اگر این طور نیست حتما جهت بررسی مجدد پرونده اعاده شده