دادگاه در تقسیم ترکه به چنین مواردی توجه میکند یا قبل از حضور در جلسه باید اقدام خاصی انجام‌ دهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۶ #68533012

سلام
من یک‌ واحد‌ مسکن‌ مهر داشته ام که به پدرم منتقل کردم . تا دنبال کاراش باشند. پدرم به رحمت خدا رفتند. و‌ واحد هنوز تحویل نشده.الان میخوام ملک را به نام‌ خودم برگردونم. یکی از ورثه درخواست انحصار وراثت داده است و این واحد را جزو‌ اموال پدرم بیان کرده. و‌ پس از ان دادکاه برای تقسیم ترکه درخواست داده است. و دادگاه جلسه حضوری بررسی اموال گذاشته است. من مدرکی دال بر اینکه اونجا متعلق بمن است ندارم بجز تاریخ پرداختهای مالی که مربوط به مسکن مهر است و پس از ان در دفترچه ۵ برگی واحد به پدرم منتقل شده. ایا شهادت سایر ورثه و‌افراد غریبه که در جریان هستن در دادگاه( بجز نفری که درخواست داده است) ادله محکمی برای ثبات اینکه واحد متعلق به اینجانب است می باشد؟
سپاسگزار

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام / به نظر میرسه فقط نسبت به مطالبه مبالغ واریزی میتونید مستند به ماده ۲۶۵ قانون مدنی دادخواست ارائه کنید.

سلام، در خصوص وجوه واریزی دادخواست دهید و اگر همه ورثه قبول دارند که ملک متعلق به شماست و ادعایی دراین خصوص ندارند در نهایت سهم یک نفر وارث مدعی را بدهید و ملک را با امضاء سایر وراث به نام خودتان بزنید که کمترین ضرر متوجه شما شود

شما می توانید وجوه واریزی را مطالبه نمایید .

باسلام چون به پدرتون انتقال داده اید فقط می توانید دادخواست مطالبه ثمن معامله را علیه وراث به استناد معرفی شاهد به دادگاه مطالبه کنید.

درود.مگر اینکه بعد از تقسیم تمامی ورثه به شما منتقل دهند ولی در کل الان جزو ماترک محسوب میشود

با سلام میتوانید دادخواست ابطال معامله به لحاظ صوری بودن علیه ورثه را ثبت نمایید البته اثبات آن مشکل می باشد.

ملک جز ماترک محسوب می شود و اقرار سایر ورثه تنها نسبت به سهم الارث خودشان موثر است.