من باید از بوشهر دادخواست بدم یا برم شیراز؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۹ #68050486

سلام
بنده پول به کارت شخص کاریابی واریز کردم
الان یک سال از وعده که داده گذشته و پول رو پس نمیده
خودم بوشهر هستم و طرف مقابل شیراز

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام د رصورتی که شکایت کیفری نمایید از بوشهر هم میتوانید اما درصورت ثبت دادخئاست حقوقی شیراز اقدام نمایید.

از محلی که وجه را واریز نموده اید میتوانید اقدام نمایید .

سلام
ثبت دادخواست می‌تواند در بوشهر صورت گیرد اما رسیدگی آن در شیراز خواهد بود.

سلام
یه نظر باید از شیراز اقدام نمایید
البته از بوشهر میتوانید شکواییه را ثبت کنید اما رسیدگی در شیراز خواهد بود

تفاوتی نداره مراجع رسیدگی در هردو شهر صاحب صلاحیت هستند و به درخواست شما رسیدگی میکنند اما با توجه به اینکه شخص مدنظر شما ساکن شیراز هست بهتره اونجا شکایت خودتونو مطرح کنید و همونجا رسیدگی بشه