آیا زوجه می تواند در شهر دیگری زوج را مجهول المکان معرفی کند و طلاق غیابی بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #68019

با عرض سلام و خسته نباشید آیا زوجه میتواند به راحتی در شهر دیگری برود و زوج را مجهول المکان معرفی کند و طلاق بگیرد؟ در دوران عقد و دوشیزه بودن

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله . اتفاق افتاده

سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه زوجه باکره هستند و تمکین خاص نداردند و در دوران عقد هستند می توانند به شهر دیگری مراجعه نماید اما اگر آدرسی از زوج داشته باشند نمی توانند زوج را مجهول المکان معرفی نماید ، برای صدور حکم طلاق زوج باید عسر و حرج خود را ثابت نماید در صورتی وکالت در طلاق نداشته باشد.

با سلام مبنای قبول صلاحیت محاکم با تشخیص دادگاه است و دادگاه محل سکونت زوجه در برخی دعاوی خانوادگی صلاحیت رسیدگی به اختلافات زناشویی و دعاوی ناشی از آن را دارد.