درخواست داریم اصل مدرک یا همون قولنامه رو ارئه بده به دادگاه و بره برای کارشناسی برای تعیبن قدمت؛ اگه اصل مدرک رو ارائه ندن چی میشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۶ #67968287

با سلام وقت بخیر
از شخصی شکایت جعل کردیم که یه مبایعه نامه درست کردن که تاریخ اون برا سال ۹۰ هستش که امسال اون قلنانه رو درست کردن برای یک واحد اپارتمان هستش و یک سال قبل در سال ۹۱ اون اپارتمان به من واگذار شده بود
بنده از ایشون شکایت کیفری جعل کردم اینکه ما درخواست داریم اصل مدرک یا همون قلنامه رو ارئه بده به دادگاه و بره برای کارشناسی برای تعیبن قدمت سه ماه میشه هنوز اصل مدرک رو ارائه ندادن اگه اصل مدرک رو ارائه ندن چی میشه ؟؟؟
ایا میتونن چیزی درست کنن که قدمتش برا ۱۰ سال قبل باشه یا چنین چیزی وجود نداره؟؟؟؟ممنون میشم بهم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی جعل
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام...چنانچه اصل مدرک خود را ارایه نشود قرینه‌ای جهت اثبات ادعای شماست....

درود فراوان
ادعای شما اثبات می گردد .

چنانچه اصل مدرک خود را ارایه نشود قرینه‌ای جهت اثبات ادعای شماست.

با سلام در هر صورت به دستور قاضی باید اصل مدرک را ارائه کنند.

با سلام و احترام
عدم ارائه اصل مدارک اماره ای بر حقانیت ادعای شماست.

با سلام
اصل اسناد باید ارایه شود

در صورت عدم ارائه اصل سند ف مدرک مذکور از عداد دلایل خارج شده و دعوی به نفع شما خواهد بود .