در خودروی بنده همراه مسافر مشروبات الکلی بود الان با قید وثیقه آزاد هستم چه طور می توانم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #67882

با سلام وخسته نباشید بنده راننده اژانس هستم روزی فردی به آژانس ما تماس گرفت و درخواست خودرو برای مسافرت نمود مسیر رفت ۲۹۹ کیلومتر بود بعد از رسیدن به مقصد مسافر گفت بار لباس دارم میتونی برام تا مسیر مبدا ببری بنده قبول کردم خودروی بنده رو بردند و به قول خودشون پوشاک بار کردند و خودروی بنده رو برگردوندند و ایشان هم با من برگشتند بعد از سوار شدن تقریبا بین ۵ تا ۰۹ دقیقه بعد با ایست دادن پلیس توی جاده بنده ایستادم و ۸۵ شیشه مشروب خارجی از خودروی بنده کشف شد و صاحب بار هم همراهم بود و دستگیر شد توی دادسرا پیش دادیار گفتم بنده راننده اژانس هستم و نامه از اژانس هم گزاشتم روی پرونده ولی دادیار گفت همون موقع نباید استارت میزدی رو ماشین خود صاحب بار هم گفتند که ایشان اطلاعی نداشتند که توی ماشین به جای پوشاک مشروبات الکلی بوده و دادسرا برای بنده وثیقه ۰۱۹ میلیونی نوشت که با وثیقه ازادم و از همان روز تا الان ارام و قرار ندارم وسیله بنده هم توقیف میباشد . میخواستم ببینم پرونده بنده چطوری میباشد و چند روز زمان تا روز دادگاهی دارم ممنون میشم پاسخ بنده رو بدید متشکرم.

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما برای ۳سال پیش هست