فقط ۵۰ درصد دیه رو میدهند یا اینکه تمام دیه رو موظفه پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۷ #67629570

متن حکم دادگاه تصادف منجر به فوت عابر به شکل زیر است...
(مشارالیه از حیث جنبه خصوصی و مطالبه دیه به پرداخت ۵۰ درصد دیه مرد مسلمان در حق اولیا دم ان مرحوم و با وصف اینکه به دلالت ماده ۸ و ۱۰ و ۱۴ قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب ۱۳۹۵ ز مازاد پنجاه درصد تا سقف تعهدات بیمه از سوی شرکت بیمه در حق اولیا دم پرداخت خواهد شد)
این یعنی فقط ۵۰ درصد دیه رو میدن یا اینکه تمام دیه رو موظف پرداخت کنه اون قسمت که نوشته مازاد ۵۰ درصد یعنی چی من متوجه نمیشم
ممنون میشم پاسخ بدین

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی تا سقف تعهدات خود پرداخت خواهد کردنه بیشتر

با درود تا سقف تعهدات بیمه ای خویش مکلف به پرداخت است.

درود بر شما، یعنی نسبت به مازاد ۵۰درصد از دیه، بیمه نیز تا سقف تعهدات موظف است پرداخت کند.

کل دیه را پرداخت می نماید

یعنی هر نسبت به مازاد دیه و بیشتر از ۵۰ درصد شرکت بیمه موظف به پرداخت است ان هم تا سقف بیمه تعهد شده.