دیه شکستگی استخوان و بخیه صورت چه میزان است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #67559259

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس های محترم.

بنده در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ تصادف جرحی داشتم (( عابر پیاده بودم ))
به طوری که پلیس راهور راننده را صد در صد مقصر اعلام کرد. در تصادف ساق پای راست بنده دچار سه عدد شکستگی با فاصله های یک سانتی شده (( سه ترکه با فاصله زیاد تشکیل شده )) و بعد از عمل جراحی قسمت های شکستگی به چهار تکه جداگانه تبدیل شده که توسط پلاتین فیکس شده و پای بنده با سی عدد بخیه بسته شد.
همچنین گوشت بالای ابروی راستم پاره شد و خونریزی شدیدی داشت و چهار بخیه خورد اما رد حاصل از زخم و بخیه به جا مانده...
میخواستم ببینم دیه تقریبی من چقدر میشه و چه روندی رو باید پیش بگیرم.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، جهت اعلام نظر دقیق تر باید نظریات پزشکی قانونی ملاحظه گردد، منتها علی الحساب حدود ۱۰۰ میلیون تومان می‌توان نظر داد

میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می‌شود

بدون معاینه جراحات و بررسی میزان و نوع ضایعات و صدمات وارده از سوی پزشکی قانونی و بیان نحوه التیام جراحات نمیتوان اظهارنظری نمود . میزان دیه و ارش متعلقه پس از اعلام ختم درمان از سوی پزشکی قانونی اعلام می شود .