قاضی میتواند دیه ای که بابت قتل عمد دوستم واریز شده را به خواهر وبرادر آقا پرداخت نماید؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۰ #67436616

با سلام. شرمنده توضیح من بالاست اما دست یاری دراز کردم. دوستم بخاطر دعوا با آقای ایکس و یک دیه کامل از سال ۹۰ الی ۹۹ در زندان بود که در سال ۹۴ آقای ایکس بر اثر تزریق مواد از دنیا رفت وتنها یک خواهر و برادر آقای ایکس طلب کار دیه بودن و درسال ۹۹ دوست بنده باسند میلیاردی ۲۰روز برای مرخصی اومد بیرون که یک مامور با شلیک عمد دوستمو کشت و با رضایت خانواده و پرداخت یک دیه کامل به حساب دادگستری واریز کردن هالا قاضی میتواند دیه ای که بابت قتل عمد دوستم واریز شده را به خواهر وبرادر آقای ایکس که طلب کارش بود پرداخت نماید ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی دیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پرداخت طلب از دیه پول وجود دارد

دیه دریافتی جز ماترک محسوب و میتوان با این ماترک دیون متوفی را پرداخت نمود

بله دیه جزو دارایی متوفی محسوب میشود و‌امکان پرداخت طلب از آن پول وجود دارد

درود
بله چنین امکانی وجود دارد

بادرودوسلام دیه به ورثه مقتول تادیه می شود.

سلام
بله ، دیه به ورثه مقتول تعلق می گیرد

با سلام
به نظر می رسد به عنوان تنها دارایی باقی مانده از متوفی این امر امکان پذیر است.