آیا با این دست نوشته می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱۷۷ #67149927

با شریکم چند سال پیش ملکی را خریداری کرده ساخته ایم سند به نام شریکم است و از او دست نوشته ای دارم که سه دانگ از زمین و ملک برای من است و امضا کرده ولی امضای او با امضاهای دیگر او همخوانی ندارد و انگشت هم پای دست نوشته نیست او الان ادعا می کند که او باید سهمی بیشتر از من داشته باشد

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درخواست کارشناسی نمایید.

درود
قانونا کسی مالک است که سند به نام اوست خلاف آن نیازبه اثبات دارد.

با احترام میتوانید الزام او به تنظیم سند رسمی او را از دادگاه بخواهید و در صورت انکار شریکتان درخواست کارشناسی نمایید

سلام میتوانید تقاضای کارشناسی و خط دهید موفق باشید

دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید، در صورت انکار امضا کارشناسی می شود

بله طرح دعوا نمایید و تقاضای کارشناسی نمایید

شریک شما که ادعایی بیشتر از سهم اش می کند باید دلیل داشته باشد شما می توانید به سند عادی تنظیم شده استناد کنید.