با بارداری این خانوم مجبور به عقد دائم او خواهم شد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱۲ #66861887

با زن مطلقه ای در دفتر ازدواج صیغه موقت یکساله خواندیم و ثبت کردیم که زمان آن رو به اتمام است،متوجه بارداری این خانوم شدم،سوال من این است که با بارداری این خانوم مجبور به عقد دائم او خواهم شد؟؟و اسم این خانم باید در شناسنامه من ثبت بشود؟؟یا فقط ثبت اسم فرزند درشناسنامه ام کفایت میکند و نیازی به ازدواج دائم نیست

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ثبت ازدواج موقت در موارد زیر الزامی است :
باردار شدن زوجه : چنانچه ضمن عقد موقت زوجه از زوج باردار گردد با عنایت به آثار حقوقی آن این عقد می بایست به ثبت برسد.
توافق طرفین : چنانچه طرفین بنا به دلائلی توافق به ثبت نکاح موقت داشته باشند می بایست عقد نکاح به ثبت برسد.
شرط ضمن عقد : چنانچه یکی از شروط ضمن عقد نکاح موقت ثبت ازدواج موقت باشد می بایست مطابق با توافق طرفین به ثبت برسد

خیر با بارداری خانم ملزم به ثبت عقد دایم نمی شوید لاکن از موارد الزامی برای ثبت ازدواج موقت خواهد بود

با سلام
در این مورد همان ازدواج موقت باید ثبت گردد و نیازی به عقد دائم نیست.

با سلام.اولا:فرزند حاصل از ازدواج موقت از نظر داشتن حقوق قانونی هیچگونه تفاوتی با فرزند حاصل از ازدواج دائم ندارد.
ثانیا:
اگر‌چه ثبت نشدن ازدواج موقت غیر قانونی نیست اما قانون حمایت خانواده در مواردی مانند باردار شدن زوجه ،مرد را مجبور به ثبت ازدواج موقت نموده است.

بارداری یکی از موارد ثبت نکاح موقت می باشد ولی باعث تبدیل ازدواج موقت به دائم نمی باشد. بنابراین نام هردو در شناسنامه شما باید درج گردد

بارداری همسرتون در ازدواج موقت نیاز به ثبت دائم نمی باشد

باسلام
فرزند مشروع شما محسوب می شود و تمام حقوق و تکالیف برعهده شما بعنوان پدر می باشد
لذا شما ملزم به ازدواج دائم نیستید