آیا این فحش، حد قذف میخورد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۴ #66857206

با سلام من پسری ۱۷ ساله هستم تو مدرسه همکلاسیم به من فحش داد من متاسفانه ناخداگاه ( یک ضربه به دماغش وارد کردم یک ترک کوچک خورده رفته میخواد شکایت کنه)
من میخوام برا محاشی ازش شکایت کنم فحشی که داد مستقیم به کل خانواده بر میگرده ( فهشی که داده به این صورت هست ( فلان تو اول اخرت ) ایا این فحش حد قذف میخوره ( شاهد دارم برا شکایت) بعد یه سوال دارم که الان اگر قذف بخوره تک تک خانواده من به خاطر فحشی که داده می توانند به صورت جداگانه شکایت کنن و برای همشون حد قذف حکم میخوره؟
با تشکر از سایت و وکلا

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این کلام نامناسب قذف نیست ولی تحت عنوان فحاشی قابل مجازات است

کلام مذکور شامل حد قذف نمی باشد .

با سلام، خیر مشمول حد قذف نخواهد شد،با عنوان توهین ساده تعزیری قابل تعقیب است.

حد قذف نسبت دادن زنا و لواط است به افراد دیگر. چنین الفاظی که ذکر شده، در قالب توهین قابل شکایت است

با سلام
خیر حد قذف شامل نمی شود ولی تحت عنوان فحاشی قابل شکایت است.