آیا این ۳ سال مرخصی بدون حقوق جز بیمه بنده به حساب میشود؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۷۵ #66668210

باسلام و احترام
اینجانب کارمند رسمی دولت هستم میخواستم از مرخصی بدون حقوق که حداکثر ۳ سال هست استفاده کنم، سوالی که دارم آیا این ۳ سال مرخصی بدون حقوق جز بیمه بنده به حساب میشود ، یا این مرخصی بدون حقوق برای بنده مشکل ساز نخواهد بود از بار بیمه ای و سوابق؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید بیشتر بررسی گردد

با سلام ،مرخصی بدون حقوق جزء سابقه شما نبوده بنابراین در صورتی که بیمه را پرداخت نماییدبرای سنوات محاسبه خواهد شد.

با سلام،خیر جزء سابقه محسوب نمی شود. مگر اینکه خودتان برای پرداخت بیمه اقدام فرمایید.

سلام

براساس ماده ۳۸ قانون خدمات کشوری بیمه ی کارمند درمرخصی بدون حقوق پرداخت نمیشود مگراینکه خود کارمند سهم خود وکارفرما را پرداخت نماید

با درود فراوان پرداخت بیمه جز سوابق شما محسوب نمیشود مگر اینکه طی,این مدت پرداخت کنید

با درود پرداخت حق بیمه جزء سوابق شما محسوب میشود

جز سابقه محسوب نمیشود مگر اینکه حق بیمه را از طریق همان ادراه واریز نمایید که دراین صورت جز سابقه محسوب میگردد