چگونه اعتیاد همسرم را ثابت کنم و از این طریق درخواست طلاق نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۳ #66666042

سلام
اگر من بخواهم به دلیل اعتیاد همسرم به مواد مخدر گل از اون شکایت کنم،آیا میتوانم درخواست طلاق بدم چطور میتونم اعتیادش رو اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتیادی موجب طلاق است که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خللی وارد آورد و ادامه زندگی را برای زوجه دشوار کند مانند اعتیادی که منجر به بیکاری مرد، فروش اثاثیه منزل و وارد نمودن ضرر به سلامت جسمی و روحی زن و فرزند شود.

بایستی درخواست از دادگاه نمایید تا از ایشان آزمایش بگیرند
اگر اعتیاد ایشان اثبات گردد و شما به این واسطه عسر و حرفتان را اثبات نمایید حق طلاق پیدا میکنید

اگر اعتیاد همسرتان موجبات عسر و حرج شما را ایجاد کرده است می توانید به استناد آن دادخواست طلاق داده و از دادگاه درخواست ارجاع به پزشکی قانونی کنید

با درود چنانچه این موضوع اعتیاد مستند شما برای عسر و حرج باشد بایستی با تقاضای طلاق و ارایه قراین و شواهد متعارف درخواست ارجاع خوانده به پزشکی قانونی جهت اثبات اعتیاد مضر بنمایید

اگر من بخواهم به دلیل اعتیاد همسرم به مواد مخدر گل از اون شکایت کنم،آیا میتوانم درخواست طلاق بدم ؟
بله اعتیاد از مواردی است که به استناد آن دادگاه عسر و حرج را اثبات می کند و قاضی رای به طلاق خواهد داد
چطور میتونم اعتیادش رو اثبات کنم؟

تنها راهش تقاضا از دادگاه و دستور قاضی مبنی بر دادن آزمایش است