تحت چه دادخواستی قابل اعتراض در محاکم دادگستری میباشد تا کارشناس دادگستری مال الاجاره تعیین کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۳ #66552907

سلام..با اداره اوقاف قرارداد اجاره یک زمین برای را ه عبور منزلمان بسته ام و این قرار داد در خود اداره اوقاف ( نه در دفترخانه) بسته شده و در آن قید شده در پایان مدت و یا به محض وصول اخطار کتبی سند اجاره را برابر مقررات جاریه تجدید نمایم و در انقضای مدت مادامیکه سند اجاره تجدید نگردیده باشد مساجر باید مال الاجاره را طبق نظر کارشناس منتخب موجر پرداخت نماید حال با مراجعه و نامه کتبی به اداره برای تجدید سند اجاره گفتند که چون به موقع آمادگی خود را برای تجدید قرارداد اعلام کرده ام نمیتوانند قرار داد را فسخ کنند ولی گفتند مسیر راه را باید تغییر بدهیم و دادخواست به دادگاه دادند برای تغییر مسیر که ابطال دادخواست صادر شد.حال ۲ تا سوال دارم اول اینکه چطور و در کجا مبلغی بابت اجاره واریز کنم که سند اجاره احیا بماند و دوم اگر سند تجدید شد و کارشناس منتخب موجر مال الاجاره را تعیین کرد و زیاد بود تحت چه دادخواستی قابل اعتراض در محاکم دادگستری میباشد تا کارشناس دادگستری مال الاجاره تعیین کند؟البته اظهار نامه هم فرستاده ام..... باتشکر

مشاوره حقوقی وقف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اجاره بها را به صندوق عدلیه یا دادگستری پرداخت نمایید.

میتوانید اجاره بها را به حساب امانی دادگستری واریز نمایید و همچنین با توجه قراداد دادگاه امکان الزام اوقاف به پذیرش مبلغ دیگری جز نظر کارشناس منتخب سازمان را ندارد.

درود
می توانید به صندوق دادگستری پرداخت کنید. اجاره بها را نیز با توافق تعدیل کنید.

سلام اجاره بها را بایستی به اداره اوقاف بپردازید به همان شماره که قبلا واریز می کردید

بنام خدا،اجاره بها را به صندوق دادگستری واریز نمایید.در مورد سوال دوم باید توافق صورت گیرد.

سلام و ارادت
میزان اجاره بها را بایستی به اداره اوقاف بپردازید و در خصوص کارشناسی هم فقط میتوانید با اداره اوقاف توافق نمایید .

سلام.اگر قبلا اجاره بهارا به حساب اوقاف واریز میکردید الان هم به همان حساب واریز کنید وفیش ها را نگه دارید. متن ومفاد اجاره نامه اولیه وشروط آن مبنای توافق شما بوده لذا اگر نسخه ای از آن را دارید حتما از مشورت متخصص حقوقی یا وکیل دادگستری استفاده کنید. توافق وتصالح راهکار بهتری است لکن اگر حاصل نشد اقدامات شما برمبنای قرارداد قبلی ومقررات مربوط خواهد بود...