بنگاهیها آپارتمان را ۲۳۵ میلیون خریده اند و به بنده پس از دو هفته ۳۰۵ میلیون فروخته اند، آیا امکان طرح شکایت وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۷ #66473082

با سلام و عرض ادب و سپاس بخاطر این مساعدت شما.

یک آپارتمان به مبلغ ۳۰۵ میلیون با مرارتهای فراوان و وامهای مختلف خریداری نمودیم و بنگاه اصلا حاضر به همرو شدن ما با فروشنده نشد. پس از محضر با فروشنده آشنا شدم که متوجه شدم بنگاهیها آپارتمان را ۲۳۵ میلیون خریده اند و به بنده پس از دو هفته ۳۰۵ میلیون فروخته اند.

آیا امکان طرح شکایت وجود دارد؟

ممنون از محبت شما بزرگواران

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دلال و واسطه اگر ذینفع بودن خود را اطلاع ندهد ضامن خسارت خواهد بود.

به استناد خیار غبن میتوان بیع را فسخ نمود البته به شرطی که خیارات اسقاط نشده باشد

بستگی به متن مبایعه نامه دارد . بدون ملاحظه مبایعه نامه پاسخی نمیتوان داد .

سلام
برای موردی که مطرح نمودید جرم انگاری نشده است

سلام
چنانچه ملک موصوف را گرانتر از قیمت روز ان خریده باشید می توانید به استناد خیار غبن اقدام به فسخ نمایید
نکته حائز اهمیت ان است که نمی توانید صرفا به این علت که ارزان خریده و گرانتر فروخته اند اعتراضی نمایید چه بسا ممکن است فروشنده اصلی به علت مشکلات مالی ملک را ارزانتر از قیمت واقعی فروخته است و بنگاه نیز ملکی که ارزان خرذیده را به قیمت روز فروخته است....

با سلام - چنانچه قیمت عرف منطقه در همین حدود زمان خریداری باشد ، نمیتوانید شکایت کنید ولی اگر قیمت فروش به شما خارج از حد عرف منطقه باشد در اینصورت میتوانید طرح شکایت کنید . در هر صورت شما کاری به خرید فروشنده ندارید ولی زمانیکه خریداری نمودید را ببینید که گران نخریده باشید .

سلام
بله طرح شکایت وجود دارد
کار اصلی صاحبان آژانس‌های املاک، دلالی است که این عنوان در قانون، تعریف مشخصی دارد.
هر شخصی که کار واسطه‌گری میان خریدار و فروشنده را انجام دهد، دلال بوده و مشمول مقررات دلالی در قانون تجارت و قانون راجع به دلالان است.
اگر دلال در معامله، ذی‌نفع بودن خود را اطلاع دهد، این موضوع بلااشکال است. اما در صورتی که این موضوع را به طرفین معامله اعلام نکند، باید خساراتی که در پی این اقدام به طرفین معامله یا یکی از آنها وارد می‌شود، جبران کند.