ایا رسید سفته امانت بدون مشخصات سفته و شماره سفته تو دادگاه قابل استناد است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #66464329

سلام و عرض ادب.
به شخصی سفته دادم ولی توی رسیدی که نوشتیم شماره سفته رو ننوشتیم. فقط نوشتیم پنج فقره سفته دو ملیون تومانی به صورت امانت نزد ایشان میباشد و امضا و اثر انگشت زدیم. حالا اگر سفته هارو بزاره اجرا من با اون رسید میتونم ثابت کنم که سفته امانت است؟سپاس

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شخص سفته را به اجرا گذارد یا به شخص دیگری منتقل نماید مرتکب جرم خیانت در امانت می شود سفته امانی قابل مطالبه از سوی شخص نیست

باسلام
اگر توسط همان شخص به اجرا گذاشته شوند و بیش از ۵ فقره نزد او نداشته باشیدبا همان رسید امانی بودن سفته ها قابل اثبات است.