راه داره این رای اداره کار شکسته بشه یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #66421401

سلام خسته نباشی پدر بنده سه سال پیش یه ساختمان دو طبقه ساختن که در آن زمان استادکار یا همان بنا از ساختمان سقوط کرد و پدرم هم خونه رو نزد بیمه ____ بیمه کرد و طبق قانون این آقا دیه ش رو از بیمه ---- گرفت تا اینکه بعد از مدتی این سر از کار افتادگی و حقوق در میاره و پدرم هم از باب دوستی و فامیلی در حالیکه مقصر نبوده خودشونه عنوان مقصر صد ر صد در اداره کار معرفی میکنه بعد از سه سال در تاریخ بیست اردیبهشت ۹۹ نامه میاد برای پدرم که مقصر صد ر صد بوده و باید این آقا که کارگر پدر بودن خودش پانزده بیمه بازنشتگی پرداخت کرده و ده سال باقیمانده باید پدرم پرداخت کنه اونم با مبلغ ۰۰۰ ۲۷۳۲۰۰ هزار تومان تامین اجتماعی گفته با این همسان سازی که داره میشه اگه تا اخر مرداد این مبلغ پرداخت نشه دو برابر میشه یعنی میشه پانصد میلیون حالا سرکار میتونی به ما کمک کنی و ما و از این سردرگمی دربیارین اگه دستور میفرمایی تا بیایم خدمتتون برای توضیحات بیشتر

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به رای اداره کار اعتراض نمایید

سلام این رای پس از صدور ان توسط هیت حل اختلاف قابل اعتراض دز هیت تشخیص میباشد و پس از ان مجددا قابلیت اعتراض در دیوان عدالت اداری را دارد .لطفا سریعا نسبت به اعتراض به رای اداره کار اقدام کنید