آیا حقی در برابر این زمین داریم آیا میتوانیم با این برگه اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۲ #66084684

سلام به شما دوستان عزیز
پدر من سالها پیش در روستا مجموعا حدود ۴ هکتار زمین باغ و کشاورزی داشته و مشغول کار روی زمین بوده
بعد از ازدواج با همسر دوم و نقل مکان به شهر
فعالیت کمتری روی زمین کشاورزی داشته و نهایتا دوسال بعد از ورود به شهر از زمین استفاده نکرد (البته همچنان همسر اول و فرزندان در همان روستا بودند اما انها هم روی زمین کار نمیکردند) مدتی بعد شورای ده و اهالی روستا بدون اجازه پدرم زمین های پدرم رو بین خودشان تقسیم میکنند.
در حال حاضر ما فقط یک برگ کاغذ کوچک داریم که در سال ۶۱ پدر در این برگه نوشته که ۳.۵ هکتار زمین در فلان روستا دارد و نیازمند وام هست و شورای ده هم این برگه را مهر و امضا کرده، مدرک بیشتری نداریم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به استناد شهادت شهود و دیگر مستندات موجود امکان اقامه دعوا دارید و وصول نتیجه قطعی نیست

سلام وقت بخیر
بله می‌توان به مدارک مذکور استناد نمود.

با سلام
بله قابل استناد است.

امکان استناد به مدارک موجود وجود خواهد داشت

روی همین برگه و شهادت شهود می توانید برای اثبات مالکیت پدر اقدام کنید.

با درود.شما باستناد به اون برگه و تنظیم استشهادیه جدید مبنی برمالکیت پدرتون و درج موقعیت دقیق و حدود اربعه زمین و چندنفر شاهد اقدام به طرح دعوی نمایید

سلام، بر اساس همین برگه و در صورتی که استشهادیه ای دارید، بر اساس آن اقدام کنید.