آیا با دادن وکالت طلاق به زوجه دیگر نیازی به حضور زوج در روال و مراحل طلاق نیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۱۹ #66045683

همسر از من می خواهد تا به ایشان وکالت طلاق را بدهم در ازای بذل مهریه آیا برای انجام طلاق ایشان می توانند بدون حضور بنده این کار را انجام دهند؟

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبله دیگر نیاز به حضور شما نیست ولی همسرتان برای ادامه روند کار باید به یک وکیل دادگستری وکالت دهند.

نیاز به حضور زوج نیست. در واقع همسرتان می بایست به جای شما یک وکیل دادگستری انتخاب کند. ان وکیل با وکالت مع الواسطه شما در دادگاه حاضر شده ودر حدود وکالتنامه اقدام میکند

بله می تواند بدون حضور شما اقدام کند هرچند باید حتما به وکیل وکالت بدهد اما پیشنهاد می شود همچین کاری نکنید به ضرر شما است

با سلام
بله دیگر نیاز به حضور شما نیست
ولی همسرتان برای ادامه ی روند کار باید به یک وکیل دادگستری وکالت دهند

سلام نیاز به حضور زوج نیست .

سلام و وقت بخیر
زوجه با داشتن وکالت در طلاق می توانند بدون حضور زوج اقدام به طلاق نمایند .