۴ فقره ۹۰ ضربه ای شلاق تعزیری و ۶ سال حبس تعزیری غیر قابل اجرا می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۶۸ #66009753

خانمی در خیابان من و مادرم را کتک زده است و بعد فرار کرده است که منجر به شکستن بینی مادرم و پارگی رباط صلیبی پای من شده است بعد از شکایت ایشان از طرف کلانتری و دادسرا احضار شدند و نیامدند و هنگام دریافت حکم جلب با فردی که اجیر کرده بودند آمدند و جلوی قاضی پدرم را کتک زدند و فرد اجیر شده از دادسرا فرار کرد الان حکم صادر شده که باید دیه پرداخت کنند و از جنبه عمومی ۶سال حبس تعزیری و ۴ فقره ۹۰ ضربه ای شلاق دارند میخوام بدونم شلاق و حبس قابل اجرا هست؟ چون اعتراض به حکم زدند و هنوز نتیجه نیامده است

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادگاه تجدید نظر امکان نقض رای وجود دارد
اما در صورت تائید رای ،شش سال حبس اجرا خواهد شد امام مجرم پس از مدتی میتواند از یکسری جهات قانونی برای شمول آزادی مشروط و ... اقدام کند

با سلام وقت شما بخیر
اما دادگاه‌ها در صدور حکم تعزیری مواردی را مورد توجه قرار دهد:
۱- انگیزه و وضعیت ذهنی و روانی مرتکب جرم هنگام ارتکاب جرم
۲- شیوه ارتکاب جرم و نتایج زیان بار آن
۳- اقدامات مرتکب پس از ارتکاب جرم
۴- سوابق و وضعیت فردی، خانوادگی و اجتماعی مرتکب و تاثیر تعزیر بر وی
حبس تعزیری هم به حبسی گفته می‌شود که در برابر حبس ابدی(حدود الله) قرار گرفته باشد. این نوع مجازات که به نوعی تادیب محسوب می‌شود، بر طبق شرع و ماده ۱۶ موجود در قانون مجازات اسلامی‌ ایران در اختیار حاکم قرار گرفته است. در واقع این نوع حبس برای آن دسته از جرایمی‌است که برایشان در شرع مجازات دقیق تعیین نشده است.در موضوع مطروحه ۶ سال حبس قابل اجراست .
مطابق قانون با توجه به مشروح شما تنها مجازات اشد قابل اجرا بوده چنانچه به جهتی از جهات قانونی امکان اجرای مجازات اشد نباشد مجازات دیگر اجرا خواهد شد . موفق باشید

مطابق قانون در چنین احکامی تنها مجازات اشد قابل اجرا بوده و در صورتیکه به جهتی از جهات قانونی امکان اجرای مجازات اشد منتفی شود ، مجازات دیگر اجرا خواهد شد . در مورد حاضر ۶ سال حبس قابل اجراست .

سلام
باید حکم بررسی شود
هم امکان دارد هم نه
ولی اگر شلاق اجرا نشود تبدیل به مجازات می شود