آیا با شکایت کیفری میشه خسارت تاخیر تادیه هم درخواست کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۷ #65970199

سلام
با یک شرکت قرارداد مشارکت بستیم اما بعد از مدتی مشخص شد که شرکت کلاهبردار هست و به قرارداد عمل نکرده و با توجه به قراین، از ابتدا هم قصدی برای انجام مشارکت نداشته!
الان میخواهیم از شرکت شکایت کیفری کنیم و موضوعات زیر را در شکواییه بخواهیم:
- رسیدگی به موضوع کلاهبرداری و مجازات کلاهبرداران
-رد مال (پولی که از سرمایه گذاران دریافت کرده اند)
-کلیه هزینه ها و خسارات دادرسی و هزینه کارشناسی و ...
-خسارت تاخیر تادیه از تاریخ شکایت
حالا خواستم بدونم آیا موارد خواسته شد خصوصا اصل پول و تاخیر تادیه، از این طریق قابل وصول هست یا باید به صورت حقوقی هم شکایت کنیم؟
پیشاپیش از لطف عزیزان سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت اثبات ا عای کلاهبرداری باید ادله کافی جهت اثبات ارائه نمایید اگر ادله کافی ندارید دعوای حقوقی مطرح کنید

در خصوص خسارت تاخیر تادیه می بایست دادخواست جداگانه ای طوح نمایید

سلام.نیازمند تنظیم دادخواست است...

امکان طرح دادخواست میسر است

سلام وقت بخیر
باید دادخواست دقیقی در این خصوص ارائه نمایید.

در کنار شکوائیه مذکور میبایست برای مطالبه کلیه خسارات مستند ب رای دادگاه کیفری و محکومیت اقدام ب طرح دعوای حقوقی کنید با ثبت دادخواستی بدین منظور....

با درود نیازمند تنظیم دادخواست است