وراث میتوانند ادعایی داشته باشند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۲ #65958782

سلام.ملکی که برای ورثه بود من خریده ام ولی با وراث این چنین نوشته ایم که بعد از مادرم ملک برای من باشد حالا میخواهم بدانم بعد از مادرم وراث میتوانند دوباره ادعایی داشته باشند. ملک جز اموال پدرم بود ولی به نام مادرم هست؟؟
اگ اونا میتوانند ادعایی داشته باشند راه حل شما برای من چیست.
باسپاس فراوان ازشما

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حدود توافقات قابل اقدام است

با سلام.
ملکی که فرمودید اگر قبلا جزو اموال پدرتان بوده که فوت شدند و قبل از فوتشان ملک را به صورت رسمی به نام مادرتان انتقال دادند و الانکه مادرتان مالک هستند به شما فروخته اند. بهترین راه حل برای اینکه مادرتان هم تا زمان حیات در آن ملک سکونت داشته باشند و بعد فوت هیچ کسی هیچ ادعایی نتواند نسبت به ملک ذکر شده داشته باشد، ۲ راه حل دارید.:
۱. ملک خریداری شده را تا زمانی که مادرتان در قید حیات است به صورت سند رسمی به نام خودتان انتقال دهید.
۲. به دفتر اسناد رسمی مراجعه نموده و یک صلح نامه عمری بین خودتان و مادرتان منعقد کنید..
راه حل دوم از لحاظ هزینه های ثبت بهتر و مقرون به صرفه تر است.
موفق باشید.

سلام
در حدود توافقاتی که با وراث نموده اید میتوانید اقدام نمایید‌.

سلام
سوال ابهام دارد
در حالت کلی چنانچه توافقی با وراث شده باشد در حدود عمان باید اقدام شود

با سلام ملکی که به نام مادرتان ثبت شده است بعد از فوت مادر به عنوان ماترک به تمام ورثه تعلق میگیرد مگر اینکه در زمان حیات مادر، انتقال مالکیت به نام شما ثبت گردد و شما رسما مالک ملک مزبور شوید و فقط طی قراردادی حق عمری یا رقبی به مادرتان بدهید تا از ملک فقط استفاده کند

سلام و درود
ملک رسما به نام مادر است و شما خریده اید و وراث ذیل قولنامه را امضا کرده اند، پس نمیتوانند ادعایی داشته باشند مگر اینکه بگویند امضای ما نیست و جعل صورت گرفته که بار اثبات آن بر دوش خودشان است و موردی پیش نمی آید.
راه حل بهتر اینست که تا مادر زنده هستند رسما به نان خودتان شود و یک قرارداد حق عمری به اندازه ی تا زمانی که مادرتان در قید حیاتند تنظیم کنید که این قرارداد میتواند عادی هم باشد.
موفق باشید دوست من!